Tapahtuman oletuskuva

Ajankohtaista tunnetuimmista johtamisen standardeista ja katsaus innovaatiojohtamisen standardeihin

30.8.2024 10:00

Tervetuloa webinaariimme perjantaina 30.8. Tarjolla on tuhti annos tietoa ja työkaluja johtamisen parantamiseksi. Saat kuulla muun muassa:

  • Millä keinoin organisaatiossa voidaan systemaattisesti kehittää ja arvioida johtamista?
  • Miten varmistetaan, että laatu-, ympäristö- tai työterveys- ja työturvallisuusjohtaminen on yhdenmukaista ja vastaa sovittuja vaatimuksia, jotta halutut tavoitteet saavutetaan?
  • Miten organisaation tuotekehitystä ja innovaatioprosesseja voidaan kehittää ja johtaa paremmin?

Yhdenmukaisuutta ja vaikuttavuutta johtamiseen

Johtamisen standardit auttavat suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään organisaation eri osa-alueiden johtamista ja toimintatapoja.

Webinaarissa tarkastelemme laadunhallinnan, ympäristöjohtamisen sekä työterveyden ja työturvallisuuden standardisarjoja, niiden keskeisimpiä standardeja sekä niihin tulevia muutoksia. Keskustelemme myös standardien hyödyntämisestä, niihin vaikuttamisesta sekä siitä, miten kaikille organisaatioille tärkeä riskienhallinta on huomioitu standardeissa.

Aiheesta keskustelevat SFS:n asiantuntijat Sari Sahlberg, Risto Pulkkanen ja Janne Kalli sekä laadunhallinnan standardointiryhmän SFS/SR 105 puheenjohtaja Tiia Tuomi Kiwa Inspectasta. 

Tehoa TKI-toimintaan

Webinaarin jälkimmäisessä osiossa pureudumme innovaatiojohtamiseen. Kerromme muun muassa, miten standardeja voidaan hyödyntää yrityksen tuotekehityksessä ja innovaatioprosesseissa.

Innovaatiojohtamisen standardisarja ISO 56000 on hyödyllinen yrityksen innovaatioprosessien suunnitteluvaiheessa. Standardisarjassa annetaan esimerkiksi aineettoman omaisuuden hallintaan soveltuvia työkaluja ja menetelmiä. Tämän aihealueen standardoinnista vastaa SFS:n standardointiryhmä SFS/SR 204 Tutkimus, tuotekehitys ja standardointi.

Hannu Havusto, Design Manager, Huld Oy, jakaa tilaisuudessamme yleistä tietoa innovaatiojohtamisen standardeista, minkä jälkeen aiheesta keskustelevat yritysten sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaan koulutusta tarjoavien oppilaitosten edustajat.    

Ilmoittauduthan tähän maksuttomaan webinaariimme viimeistään 29.8. Tilaisuus tallennetaan ja on katsottavissa myöhemmin.

Vieraile myös teemasivullamme 
Remontoi johtamisesi kuntoon parhailla työkaluilla

Alustava ohjelma:

Ajankohta

Alkaa:   30.8.2024 10:00
Päättyy:   30.8.2024 11:40

Lisätiedot

Janne Kalli

johtava asiantuntija, SFS

janne.kalli@sfs.fi